وکیل کیفری در تبریز
بهترین وکیل کیفری در تبریز فردی است که که تخصص لازم را برای پیگیری و قبول وکالت تمام موضوعات پرونده های کیفری را دارد و میتواند دفاعیات تخصصی را در دادگاه ها ارائه دهد. توجه داشته باشید که تمامی امور کیفری دارای حساسیت های خاصی می باشد که تنها یک وکیل کیفری متخصص میتواند آنها را انجام دهد و به صورت تخصصی وکالت آنها را برعهده گیرد.
جالب است بدانید که یک وکیل کیفری در تبریز نمی تواند مانند یک وکیل حقوقی در تمامی پرونده ها حاضر شود، به خصوص در رابطه با پرونده هایی که در دیوان عالی کشور مطرح می گردد.
وکیل کیفری میتواند وکالت پرونده هایی همچون موارد زیر را بر عهده گیرد:
- قتل
- خیانت در امانت
- کلاهبرداری
- فروش مال غیر
- سرقت
- فوت در تصادفات رانندگی
- دیه
- ضرب و جرح
- نزاع
- جعل و استفاده از سند مجعول
- توهین
- تجاوز به عنف
- تهدید
- آدم ربایی
- مزاحمت تلفنی،
- مواد مخدر و…..
دلیل اهمیت انتخاب وکیل کیفری در تبریز
شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که به عنوان یک قاعده ی کلی، انتخاب وکیل کیفری در تبریز بسیار با اهمیت تر و مهمتر از انتخاب وکیل در پرونده های حقوقی است؛ چرا که پرونده های کیفری در مقایسه با پرونده های حقوقی دارای حساسیت های بیشتری هستند و به طور کل با پرونده ها حقوقی متفاوت هستند. به همین دلیل به چند مورد از مهمترین تفاوت های پرونده های کیفری در مقایسه با پرونده های حقوقی اشاره می کنیم:
- دعوای کیفری مرتبط به انجام کاری میباشد که برای مرتکب آن، در قانون کشور ما مجازات تعیین شده است. این در حالی است که برای دعاوی حقوقی اصولا مراجع قانونی مجازاتی تعیین نمیکنند و تنها مرتکب عمل از جانب محاکم قانونی ملزم می گردند تا حقوق قانونی دیگران را پرداخت کنند یا به انجام تکالیف شرعی و قانونی ملزم می گردند.
- جالب است بدانید که رسیدگی قانونی به پرونده شکایتهای کیفری حتی بعد از پس گرفتن شکایت از طرف شاکی هم متوقف نمی شود (مثل شکایت راجع به رشوه، قتل، زنا و.. ) اما در رابطه با رسیدگی قانونی به شکایتهای حقوقی باید گفت که روند دادرسی با پس گرفتن دعوا از طرف شکایت کننده،متوقف میشود. دلیل این موضوع، نظم و امنیت عمومی جامعه است. جرائم کیفری به نحوی میباشند که به جز جنبه ی خصوصی شکایت دارای جنبه ی عمومی نیز هستند و دارای اثرات منفی بر اذهان عمومی و نظم اجتماعی هستند.
- بر اساس قانون کشور ما در روند شکایت های کیفری اصولا شکایت کننده را شاکی می نامند و به طرف مقابل،متشاکی یا مشتکی عنه و یا متهم گفته میشود، موضوع پرونده نیز اتهام خوانده میشوند. از طرفی دیگر در شکایتهای حقوقی، به شکایت کننده خواهان میگویند، به طرف او خوانده گفته میشود و به موضوع پرونده هم خواسته میگویند.
- برای دعوت کردن طرف شکایت کیفری (متهم) به دادگاه برگه ای بنام احضاریه برای او فرستاده میشود ولی برای دعوت کردن طرف شکایت حقوقی (خوانده) از ورقه ای بنام اخطاریه استفاده میکند.
وکیل کیفری در تبریز یا وکیل تسخیری ، معاضدتی ؟
در تمامی پرونده های کیفری، طرفین دعوا می توانند از مزایای استفاده از وکیل کیفری در تبریز استفاده کنند و به راحتی از میان وکلای مختلف، وکیلی را انتخاب کنند که تجربیات بسیار زیادی دارد و در پرونده های مختلفی به موفقیت دست پیدا کرده است. وکیل کیفری در تبریز در تمامی مراحل دادرسی پرونده های کیفری حضور می یابد( به عنوان وکیل متهم یا شاکی) و ادله و دفاعیه های لازم را از جانب موکل خود ارائه میدهد.
توجه داشته باشید که در رابطه با جرایم کیفری این امکان وجود دارد که هر یک از طرفین پرونده، دو یا سه وکیل را به حضور دادگاه برای رسیدگی به پرونده خود معرفی کنند. ناگفته نماند که در تمامی پرونده های مربوط به جرایم کیفری که صلاحیت رسیدگی به آنان بر عهده دادگاه کیفری یک است ( مانند: قصاص نفس، اعدام، حبس ابد، قطع عضو، جرایم سیاسی و مطبوعاتی و… ) می توان حداکثر سه وکیل مختلف را برای وکالت پرونده در نظر گرفت. البته در مرحله ی تحقیقات مقدماتی تنها میتوان یک وکیل را معرفی کرد.
اکنون به بررسی تعریف مربوط به وکیل تسخیری و تفاوت آن با وکیل کیفری در تبریز می پردازیم. اصولا در رابطه با پرونده هایی که مجازات آنان مربوط به سلب شدن حیات یا حبس ابد است، اگر متهم نتواند در مرحله ی اول رسیدگی کیفری ( در دادسرا) وکیل معرفی کند ( به دلخواه خود و یا آنکه توانایی مالی نداشته باشد و دچار عسر و حرج باشد) دادگاه برای او وکیلی را در نظر میگیرد که وکیل تسخیری نام دارد. تفاوت بارز وکیل کیفری در تبریز که به صورت انتخابی توسط موکل به محکمه قضایی معرفی می شود با وکیل تسخیری در آن است که وکیل تسخیری از جانب خود دادگاه به دلیل عسر و حرج موکل انتخاب میشود و موکل در انتخاب آن نقشی ندارد.
یکی دیگر از انواع وکلایی که شاید تاکنون بارها نام آنها را شنیده باشید، وکلای معاضدتی می باشد. مسلما اکنون این چالش ذهنی برای شما ایجاد میشود که وکیل معاضدتی چه تفاوتی با وکیل تسخیری و وکیل توافقی دارد؟
در حالت کلی شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که وکیل توافقی توسط خود موکل انتخاب میشود. وکیل تسخیری نیز توسط دادگاه و در شرایطی که در پرونده ی کیفری ( با موضوع سلب حیات و حبس ابد) متهم دچار عسر و حرج باشد و نتواند از مزایای وکیل توافقی استفاده کند، توسط دادگاه معین می شود. در رابطه با وکیل معاضدتی نیز باید گفت که این وکیل در پرونده های حقوقی توسط دادگاه برای کمک به معسرین استخدام می گردند.
مزایای استفاده از وکیل کیفری در تبریز
به چند مورد از مزایای استفاده از وکیل کیفری در تبریز الشارع میکنیم:
1. دعاوی کیفری را تنها میتوان برای یک مرتبه در مراجع قضایی مطرح کرد و انتخاب نادرست وکیل و شکست و زدن در جریان پرونده باعث میشود تا هزینه و فرصت افراد از دست رود.
2. وکیل کیفری در تبریز دارای تخصص کافی برای ارائه ی ادله، دفاعیه، لایحه ، شکواییه و… میلاشد.
3. وکیل کیفری میتواند برای نجات جان و مال افرادی که به ناحق به آنها اتهام وارد شده است، کمک کند.